terkini dan sensasi

Selasa, 5 Julai 2011

day 24 : a picture of something you wish you could change

Assalamualaikum...(^ ^)

sedar tak sedar dah hari ke 24... tinggal 6 hari lagi untuk tamatkan cabaran 30 hari ini!

berubah? sudah semestinya Mas nak berubah ke arah yang lebih baik... kerana perubahan itu kadang2 boleh memberi impak yang besar kepada diri kita! 

tapi kalau nak ubahkan sesuatu menjadi sesuatu yang lain, sudah pasti banyak benda yang Mas nak ubah... jadi kalau ada peluang dan rezeki Mas nak ubah kereta Mas kepada MPV! lebih selesa dan besar sikit kan? maklumlah bila berkeluarga ni macam-macam nak dibawa dalam kereta... dengan adanya MPV ruang tu tidaklah terhad sangat! manalah tau kalau ada rezeki ahli keluarga nak bertambah lagi...

bilalah MYvi merah Mas tu nak bertukar jadi Grandis merah ni...

MPV idaman Mas... gambar cilok dari google

9 ulasan:

  1. insyaallah moga tercapai

    BalasPadam
  2. kalo boleh bertukar macam tu je kan best... ekekek..

    BalasPadam
  3. hehehe.. JOM KITA BERTUKAR !!!!!!!


    moga impian akak tu tercapai..xpe,anak2 akak tecik2 lgi..
    ^.^

    BalasPadam
  4. wwwooowww grandis mmg terbaik ;)

    BalasPadam
  5. wah...moga moga tercapai erk kak..pejam celik pejam celik t dapat la toh..hehe..:)

    BalasPadam
  6. insyaallah dear..perjalanan masih jauh..mesti ada rezeki kamu sekeluarga nanti..akak doakan dari jauh eh

    BalasPadam
  7. smart mpv tu!
    arap2 akk dpt memilikinye..
    =)

    BalasPadam
  8. mudah mudahan kak mas..mana tau rezeki anak2 kan ;)

    cantik kete idaman..merah lagi uols ;)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com