terkini dan sensasi

Khamis, 14 Julai 2011

dari depan dan belakang sama je

Assalamualaikum...(^ ^)

malu sebenarnya nak buat entri pasal ni... sebab musababnya blog ni bukan best sangat pun! sekadar suam-suam kuku je... trafik satu hari pun takdelah ribu riban! cukup makan adalah... bak kata pepatah, kais pagi makan pagi, kais petang makan petang...

tapi demi menghargai diri sendiri dan blog kesayangan ni, buat jugaklah entri ni dengan muka yang tebal 10 inci! mungkin inilah berkat usaha berblog tanpa henti siang dan malam selama 6 bulan... walaupun belum memperolehi keuntungan dari blog tapi kepuasan tu telah berlipat kali ganda!

terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa menyokong dan rajin datang bertandang ke blog picisan ni... segala kunjungan kalian amatlah dihargai! kunjungan kalianlah yang membolehkan jumlah ini diperolehi...

v

v
v

v


sama kan pandang dari depan dan dari belakang... hehehehee!

16 ulasan:

  1. wah cantik nombor! da byk pv...alhamdulillah...teruskan berblog ye =)

    BalasPadam
  2. Lawa nombor.. boleh buat nombor plate kereta dak? hehehe.. tahniah (^_^)

    BalasPadam
  3. :D


    tahniah kak mas.. niena pn masih baby2 lgi.. hehe baru 3 bulan buat blog baru ni ^^

    BalasPadam
  4. comel betol no..
    hihikk..
    tahniah kak!!

    BalasPadam
  5. hehe ape lagi pegi sports toto la..;D

    BalasPadam
  6. hehehe. cantek nombor. :D

    BalasPadam
  7. hahaha tahniah2...anda memang berhati waja berblog siang dan malam...huhuhuu...

    singgah lalu la di blog..:)

    BalasPadam
  8. cantiknya nombor!tahniah!

    cik edot.

    BalasPadam
  9. nice number jarang leh dapat number gini @________@

    BalasPadam
  10. sama pulak nombornya :)
    terus berblogging kak mas..insyaAllah akan sentiasa singgah di sini support kak mas..

    muahhhh..

    BalasPadam
  11. wah!! no cun nih..x per,,,bersusah2 dahulu bersenang kemudian ;))

    BalasPadam
  12. tahniah!!!hebat!!ajarin saye sis!!hihi...buah cempedak diluar pagar..ambil galah tolong jolokkn..sye blogger baru blajar..traffic kurang tolong up kn..hihihihi.~gurau jek..

    BalasPadam
  13. http://fahmi-nik.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Okay ! Jom g kedai Mak Anom..hehehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com