terkini dan sensasi

Ahad, 10 Julai 2011

day 29 : a picture that can always make you smile

Assalamualaikum...(^ ^)

esok cabaran ini akan tamat... jom kita tengok cabaran untuk hari ke 29!

bila tengok kembali gambar anak2 masa kecil itulah yang bisa membuat Mas tersenyum... teringat keletah dan kecomelan mereka! tak sangka sekarang mereka dah semakin membesar... cepat betul kan masa berlalu!

comel kan mereka... gambar 1 diambil pada tahun 2007! masa ni Arfan baru berusia setahun dan Atikah berusia 4 tahun... gambar 2 pula diambil tahun 2011 lah! sejak dari kecil memang mereka pandai beraksi deman kamera!  

gambar 1
gambar 2

6 ulasan:

  1. hehhehhe. pejam celik pejam celik. dah nk abis cabran kak mas join.. good2x.. tu r. msti kita snyum and tak caya yg ank kita m'besar dgn smpurna

    BalasPadam
  2. tangan luke

    huhu syg anak2 buah

    BalasPadam
  3. rasa mcm nk join plak 30 days challenge nih..cmne nak start eyhh?? ada rules ker?

    BalasPadam
  4. comeyy nye dyeorg ni...

    err.. sdpnye sotong kt en3 bwh tu.. -_-"

    BalasPadam
  5. hehehe comel btul gambar dia masa kecik2 :D
    skang ni pn comel gak :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com