terkini dan sensasi

Khamis, 28 Julai 2011

kami dah bersedia... anda?

Assalamualaikum...(^ ^)

jam menunjukkan pukul 8.30 malam... kami 4 beranak dah ready kat depan tv! tak sabar nak menyaksikan pertarungan hebat antara Harimau Malaya dan sang Singa... walaupun hanya menonton di rumah berbekal TV Samsung 40 inci tapi kehangatannya tetap terasa seperti di stadium! 

lihat sajalah penyokong kuat Harimau Malaya kami... siap ada spanduk lagi! anak Mas yang sulung buat sendiri spanduk tu, semangat betul dia...


harapan Mas semoga skuad negara bermain dengan penuh semangat dan bersungguh-sungguh... jangan hampakan harapan hampir 85,000 penonton di stadium mahupun di rumah! semoga mereka beroleh kemenangan yang boleh mengharumkan nama negara...

GO HARIMAU MALAYA... doa dan sokongan rakyat Malaysia mengiringi perjuangan kalian!

update terkini : syabas Harimau Malaya... walaupun kecundang tapi tetap bermaruah! kalian telah buktikan yang terbaik, jangan putus asa!

12 ulasan:

  1. waaaa~weeeee
    nak jadi anak kak mas gak lah..nak join deme wat banner buatan sdiri!
    go malaysia go!
    >___<

    BalasPadam
  2. tv 40 inci dah macam dalam stadium dah tu kak. haha

    BalasPadam
  3. semangattt tu penting kak mas :)
    nak nak player malaysia 100% local..come on anak tempatan!

    BalasPadam
  4. kalau nak suasana stadium...

    bakar mercun sekali!

    BalasPadam
  5. @PinKy MoMMa
    betul tu...semua tulen bukan tiruan!

    BalasPadam
  6. @.
    yeaaahhhhhh...hidup Harimau Malaya!

    BalasPadam
  7. @gedek!
    hahahaha...risau lak uncle, takut terbakar rumah sekali kang!

    BalasPadam
  8. Yang penting semangat tu! kecik2 dah pandai..ni mama ke papanya yg ajar ni? :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com