terkini dan sensasi

Sabtu, 23 Julai 2011

Program 10,000 Langkah Sehari MySihat

Assalamualaikum...(^ ^)

seperti diwar2kan dalam entri ini, Mas telah menyertai Program 10,000 Langkah Sehari MySihat yang bertempat di Dataran Putrajaya, Presint 2... seawal jam 6.00 pagi Mas dah berada di sana untuk buat pendaftaran dan dapatkan baju t-shirt percuma!

10,000 kali ni tidaklah mencabar seperti yang Mas sertai sebelum ni... kami hanya berjalan lebih kurang 2 atau 3 kilometer je... penyertaan memang mengalakkan dari warga Putrajaya dan luar dari Putrajaya! yang paling seronok setiap peserta yang berjaya tamatkan cabaran jalan kaki akan dapat sijil dan goddies bag... 

Mas memang sangat enjoy... seronok dan badan pun sihat! 


kami mula di sini... 

 with my BFF... sebelum acara bermula!

 di booth Berita Harian... ada artis tau, tengah tunggu artis tu keluar!

inilah artis tu, Rozita Che Wan... kulit dia licin woooo!

dengan rakan2 ofis Mas... happening!

posing lagi sebelum bermula... Mas pandang siapa ek??

cantik tak kami... eh, baju kami!

 peace! langkah pun bermula...

jom jalan hingga ke garisan penamat...

6 ulasan:

  1. aduhh..jelesnya kak dapat bergambar dengan rozita che wan..

    BalasPadam
  2. wwaaahhh... bestnya mas xtvt bakar kalori... y ptg rozita c.wan... classs gitu...

    BalasPadam
  3. waa..dia pn ad..best ny..
    huh..dlu kempen ni kt seremban..
    penat seh...tp ktorg yg student ni ske ikut jln pintas....ha3

    BalasPadam
  4. @Syazwan Che Deraman
    heheheee..jgn jeles!
    tapi dia nampak sombong sikit..

    BalasPadam
  5. @Pn. Sheila
    betul tu...terbakar berkilo2 kalori!
    memang klasssssss gitu..

    BalasPadam
  6. @Sofea Lang
    oooo...ye ke?
    ni first time kat putrajaya..
    Mas pun ikut jalan pintas gak! hehehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com