terkini dan sensasi

Sabtu, 16 Julai 2011

saya dan awak [8]

Assalamualaikum...(^ ^)

gaduh-gaduh sayang pasal bola...

awak : sayang... jom tengok bola! saya sokong liverpool tau...

saya : apasal pulak awak sokong liverpool? kita kan rakyat malaysia, patutnya kita bangga nak sokong pasukan kita sendiri... saya tetap sokong malaysia!

awak : tak maulah saya... nak sokong liverpool jugak! malaysia main tak best...

saya : jahatlah awak ni, tak baik cakap camtu tau! walaupun mereka main tak sebaik liverpool tapi mereka tetap bersemangat menentang pasukan lawan tau! tengoklah nanti kalau pasukan kita dah sumbatkan gol...

awak : ok, kita tengok nanti boleh ke mereka jaringkan gol... hehehehehe

bila pasukan Malaysia jaringkan gol, terus awak terdiam! puas hati saya, akhirnya Malaysia buktikan kehebatan mereka... 3 gol yang penuh bermakna!


11 ulasan:

  1. Tahniah Malaysia kerana telah buktikan kehebatan. 3 gol yang cukup bermakna

    BalasPadam
  2. hehehe.... allhamdulillah... apapun malaysia hebat la...

    BalasPadam
  3. saya x tgk pun match tadi. =_=

    BalasPadam
  4. saya bangga dengan '3' itu...:)

    BalasPadam
  5. blogwalking . .
    baca entry . .
    and ,
    tinggalkan jejak . .
    sori lame x jenjalan sini . .
    jom jom ke blog kami . .
    ada entry baru :)

    BalasPadam
  6. dengan zla terpengaruh tgk semlm..hehhe.okla tus, at least ader 3 gol:)

    BalasPadam
  7. xpe kalah pun tetap sokong malaysia ..

    BalasPadam
  8. malaysia sgt hebat..heee

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com