terkini dan sensasi

Ahad, 14 Ogos 2011

selamat sampai sudah

Assalamualaikum...(^ ^)

alhamdulillah, berkat bulan Ramadhan yang mulia ini, apa yang Mas nantikan telah selamat sampai... tapi baru dua barang je, tinggal lagi dua yang belum sampai! agaknya posmen tu baca blog Mas kot, sebab tulah cepat je sampainya... heheheheeee

lagi dua barang mungkin esok atau lusa sampailah kot? moga rezeki tu masih ada... inilah antara barang yang dah selamat sampai ke tangan Mas!

baju Kelab Blogger Ben Ashaari... baek punyaaa!!

eye shadow Romantic Color... warna yang menawan! tak sabar nak pakai raya nanti

TERIMA KASIH ENCIK POSMEN...

14 ulasan:

  1. haaa kan dah kate akan sampai kak. :D

    BalasPadam
  2. waaaaa...mekap baru ek akak? hehehe cantik kaler dia

    BalasPadam
  3. wowww...merah menyala bajunya!! hehe..
    colourful eye shadow tu menarik :)

    BalasPadam
  4. garang tul kaler t shirt tu

    BalasPadam
  5. nk jgak t-shirt ni akk ..:p..
    abg ben pos skli makeup tu ker ?..heheheh,,

    BalasPadam
  6. wahhh..baju kelab blogger ben ashaari :)

    mohon jasa baik korang untuk tinggalkan komen dientri neh :

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/eyeliners-raya-giveaway.html

    TQ!! :)

    BalasPadam
  7. meh pakai sme

    tp ifa punye wane itam

    BalasPadam
  8. ngatkan edi punyer dh smpi td. hehhe

    BalasPadam
  9. mak aih..ade eyeshadow raye gituu...huhuhu

    BalasPadam
  10. best nye.. erm akak, leh lagi x nak tempah t shirt tu? nina nk jugak,

    BalasPadam
  11. kak massss letopsss okeh :)
    nnt meriah di pagi raya hehehe..

    jgn lupa tjk di sini mekap di pagi raya tau hehehe

    BalasPadam
  12. Wahh merah pon menawan ! :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com