terkini dan sensasi

Selasa, 13 September 2011

jom jalan kaki untuk kesihatan!

Assalamualaikum...(^ ^)


sukanya bila ada program macam ni... sangat teruja nak menyertainya! yelah kan, sejak Mas sertai dua program ni sebelum puasa hari tu (klik sini dan sini), terus dah jatuh hati! pantang ada program jalan2 kaki ni pasti sepantas kilat Mas hantar borang penyertaan!

bagi kawan2 yang sama berminat, bolehlah turut sama menyertai... bukan kena bayar pun, penyertaan PERCUMA dan terbuka kepada orang ramai! siap ada cabutan bertuah dan dapat t-shirt dan goddies bag..

kalau nak dapatkan borang penyertaan bolehlah masuk ke laman web MICCOS ni (link)... tapi kena cepat2 tau, sebab tarikh tutup penyertaan pada 25 September 2011! 

rugi tau kawan2 kalau tak join... ini untuk kesihatan tubuh badan kita jugak! daripada kita duduk kat rumah tak buat apa2, lebih baik kita sertai program kesihatan macam ni... 

10 ulasan:

  1. nanti tolong sampaikan salam kat rozita che wan ye.
    hehehe.

    BalasPadam
  2. yna pun dok putrajaya tapi bab2 macam nie malas nak join..

    name je dok putrajaya tapi ada belon panas ke apa ke bukan p tgk pun, huhuhu

    BalasPadam
  3. jauhnyer nak join..jalan ramai ramai mesti best dan meriah kan :)

    BalasPadam
  4. dulu saya rajin gak join activity macam ni. tapi skang dah malas. taktau kenapa. ingat nk join balik lah.

    BalasPadam
  5. waaaaaa
    bagus la kak masss
    heeee

    nak join gak
    tapi x mampu
    huhuhuhu
    =(

    BalasPadam
  6. mcm besh je! tp takut pengsan haha

    BalasPadam
  7. jom sihat bersama!

    (nak kena g cabut rumput kt blkg umah jap lag)

    (^_^)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com