mrs secretary

Sabtu, 1 Oktober 2011

Walk For Health 2011

Assalamualaikum...(^ ^)

kepenatan berjalan sejauh 4.5 km sudah hilang, barulah ada mood nak update entri...  

banner program
akhirnya Mas dan kawan2 berjaya juga sertai program Walk For Health hari ini... ini adalah kali ke-3 Mas menyertai program jalan kaki sebegini... memang rasa sangat seronok! tapi program kali ini adalah program yang paling terbaiklah... di samping menyihatkan badan, ada cabutan bertuah yang menjanjikan hadiah2 yang sangat lumayan! 

antara hadiah yang paling lumayan dan diidamkan oleh setiap peserta adalah set Home Theater, pemain DVD BlueRay, Microwave, telefon BlackBerry Curve, Ipad 2, TV LED 32 inci jenama Sony dan TV LED 42 inci jenama LG... memang sangat best hadiahnya! tapi sedih jugaklah sebab Mas tak bertuah untuk memenangi hadiah2 tersebut... tumpang gembira je dengan peserta lain yang menang!

walaupun tak bertuah tapi Mas enjoy sertai event ni... kalau ada lagi next year Mas akan sertai lagi dan harap2 Mas bertuah! jadi jom layan gambar sekitar event tersebut...

antara barang2 yang ada dalam goddies bag

with my friends
my BFF... Lily, Siti and Bibi
4 of us
simbolik perasmian, belon dilepaskan
peace... jom jalan dengan kami
peace... kami jalan dulu
akhirnya berjaya sampai ke garisan penamat
artis yang hadir... Aril dan Mila
jumpa lagi next year ok!

6 ulasan:

  1. u and ur friends seem very fun on that day! :)) hehe.
    nak colorful balloon :)

    BalasPadam
  2. alorh dah lame x join program2 camni...huhuhuhu~

    BalasPadam
  3. waaa
    kak mas
    dlm goodies siap dpt minyak
    beslah
    hehehe
    syoknye
    beriadah smbil seronokk
    =]

    BalasPadam
  4. mana gambar ngan rozita che wan kak?

    heheh

    BalasPadam
  5. @Syazwan Che Deraman
    tak nampak ke?
    yang pakai baju pink tulah rozita che wan! hehehehe

    dia takdelah wan, tak larat nak jalan kot? jgn mara aaaa..

    BalasPadam
  6. hehe takpe penat sikit. tp berpeluh. menyihatkan. saya pun dah lama tak berpeluh ni. badan rse lesu jugak.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com