mrs secretary

Ahad, 16 Oktober 2011

Walkathon Minggu Kesedaran Pendermaan Organ

Assalamualaikum...(^ ^)

seawal jam 12 tengahari tadi selesailah acara walkathon yang Mas sertai... kali ni Mas perlu berjalan sejauh 3.3 km sahaja... pusing satu UKM je! 

tapi program kali ini agak menarik... pihak penganjur adakan pertandingan slogan terbaik mengenai pendermaan organ! setiap agensi yang menyertai datang dengan sepanduk dan banner yang menarik... pemenang slogan terbaik memenangi wang tunai RM1000!

dan sepanjang berjalan sejauh 3.3 km, pelbagai laungan slogan mengenai pendermaan organ kedengaran... ada yang kelakar dan ada yang bersemangat... meriah sungguh! memang Mas respek dengan mereka semua...

jadi Mas kongsikan beberapa gambar di sana... 

inilah sepanduk kami
BB... pencipta slogan tu
di garisan permulaan
jom jalan untuk support pendermaan organ
dihiburkan oleh KL Streets Drummer
Hafiz Hamidun dan Heliza pun ada
dapat t-shirt percuma dan baju hujan
kalau nak tengok lebih banyak gambar boleh klik sini...

9 ulasan:

  1. best kalau ada event macam nie selalu :)

    BalasPadam
  2. wah bestnyaa..macam best je walkathon tuu..huuuu.kalau dkt nk gk join...

    BalasPadam
  3. dah mendaftar kah sebagai penderma organ? mak cik belum lagi...

    BalasPadam
  4. dlm nye lesung pipit dia tu kak mas.. :D

    BalasPadam
  5. @YNA
    tulah..selalulah akak join! hehehee

    BalasPadam
  6. @アヌム ちゃん
    memang best! akak memang dah wajib sertai..heheheee

    BalasPadam
  7. bagus la aktiviti macam ni. buat kita sihat ! :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com