terkini dan sensasi

Khamis, 6 Oktober 2011

welcome back Nuffnang

Assalamualaikum...(^ ^)

percubaan menggunakan Adverlets selama 5 bulan akhirnya tamat pada hari ini... dengan rasminya hari ini Mas menggunakan Nuffnang kembali! 

sebenarnya Mas memang nak cuba gunakan Adverlets dan nak tengok bagaimana hasilnya... di samping itu juga Mas telah mendapat informasi daripada jamaluddin.net mengenai kekurangan Adverlets dan kenapa Mas perlu bertukar kepada Nuffnang kembali, maka Mas ambil keputusan ini... 

lagipun setelah 5 bulan Mas pasang Adverlets, income pun tak sampai RM20... jadi Mas tak rasa ralat sangatlah bila bertukar ke Nuffnang semula... dan Mas akan kekal bersama Nuffnang ni selagi blog Mas masih wujud! lagipun bagi Mas Nuffnang ni lebih friendly dengan pelanggannya...

tak salah kita mencuba... bila kita dah tau kelebihan dan kekurangannya, barulah kita puas hati... 

to Nuffnang, welcome back! harap bagi BE untuk blog Mas...

gambar ehsan google

9 ulasan:

  1. 20 hinggit? isk... dasatttt hehe..

    a'ah.. nuffnang lbih friendly :)
    laju je reply srtiap persoalan kta

    BalasPadam
  2. Kalau Mas dng Nuff dlm tempog 5 bulan rasanya boleh dapat RM100++!

    Tapi tak apelah ... satu percubaan tak salah. Sekurang2nya kita tahu!

    Walaupun ramai yg berpaling kepada pengiklanan lain, saya masih setia dgn Nuff ... berblog utk masa yg terluang! Jadi mana-mana pun ok, janji selesa

    BalasPadam
  3. yui pon dah guna nuff kembali..

    advert dah 3 bulan lbh,dpt RM 21..

    BalasPadam
  4. setakat wan blogging.
    tak pernah lagi blogger dedahkan income dari advertlert.
    hehe.

    BalasPadam
  5. nuffnang terbaik so far saya dengar :D

    BalasPadam
  6. salam mas....semoga nuffnang bagi BE yg byk yer...:)

    BalasPadam
  7. salam mas...moga dpt BE yg byk dr nuffnang...:)

    BalasPadam
  8. tp nuff dokut skarang..=( kasi pompuan jer BE..hehe

    BalasPadam
  9. nuff terbaik sis , trafiq sikit pun still dpt Be hehek

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com