terkini dan sensasi

Rabu, 26 Oktober 2011

Wordless Wednesday [41]

Assalamualaikum...(^ ^)

Siakap Goreng Vanakam, Tauhu Sambal ala Deepavali dan Timun Air Diwali. Nama tak menahan tu, ala² Deepavali gitu! Heheheee.


7 ulasan:

  1. waaaaa
    ajen sungguh akak dn famili ye!

    BalasPadam
  2. @nurul
    sekali sekala masak, kenalah sedap2..heheheee

    BalasPadam
  3. @Namee Roslan
    saja je habis masa, dok rumah pun boring! tapi picnic kat tepi tasik je..

    BalasPadam
  4. @aimie amalina
    layankan anak2 je, lagipun boring duduk rumah!

    BalasPadam
  5. Semalam kalau tak nak g picnic tapi tak jadi :(

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com