terkini dan sensasi

Sabtu, 19 November 2011

3D Canvas Photo

Assalamualaikum...(^ ^)

Pernah buat canvas photo tak? Mas pernah tengok kat blog seorang kawan dia buat canvas photo, sangat cantik dan menarik. Jadi Mas pun teringinlah nak cuba buat. Lagi pun dah banyak ambil gambar tapi tak pernah cuci pun gambar² tu, semuanya disimpan je dalam laptop.

Jadi Mas cubalah drafkan sendiri gambar yang nak dikanvaskan tu, Mas buat guna photoscape je. Draf pun ikut kesukaan sendiri je, janji nampak cantik bila dikanvaskan nanti. 

Nak tempah pun senang, hanya emailkan contoh gambar yang nak dikanvaskan, nanti dia bagi harga mengikut saiz yang kita nak. Yang pastinya harga yang diberikan sangat berpatutan. Cara nak dapatkan canvas yang telah siap pun kita boleh pilih, samada dipos ke rumah atau kita ambil sendiri.

Inilah gambar yang bakal dikanvaskan, cantik tak? Tak sabar nak tunggu gambar ni siap!


12 ulasan:

  1. KOMPEM CANTIK PUNYA

    hehe sungguh seronok kn kanvas2 ni

    BalasPadam
  2. awal yang baik

    BalasPadam
  3. wow!

    background tu kat negara mana, tu...?

    BalasPadam
  4. Happy famili... cantiknya Ya Allah...

    BalasPadam
  5. cantik, tempah ngan sapa ye. nti blh lah sy nk tempah jugak. hehe

    BalasPadam
  6. @Iffah Afeefah
    akak first time nak buat ni...harap2 cantiklah!

    BalasPadam
  7. @Ezy Chiaki
    mekasih...nanti akak upload gambar yang dah siap!

    BalasPadam
  8. @gedek!
    kat negara Malaysia! di Putrajaya..

    BalasPadam
  9. @jemarisuri
    saya tempah dengan Encik Halim!
    kalau nak tempah email je kat dia di 3dcanvasphoto@gmail.com

    BalasPadam
  10. kakmas, cantik !!:D hehe. kenangan nih.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com