terkini dan sensasi

Sabtu, 31 Disember 2011

2011 dalam kenangan

Assalamualaikum...(^ ^)

31.12.2011


Hari terakhir 2011, beberapa jam lagi kita akan memulakan perjalanan hidup di tahun 2012. Pasti banyak harapan kita di tahun baru ni kan? Nak ia lebih baik dari 2011, dan yang paling penting semoga umur kita dipanjangkan untuk menempuh tahun baru.

Suka duka pahit manis 2011 pasti tak akan dilupakan, semua tu kenangan dan pengalaman. Bagi Mas terlalu banyak kenangan manis di tahun 2011, pahit mungkin ada tapi tak banyak. Lagi pun yang pahit tak mahu dikenang, jadi Mas cerita yang manis je.

Antara yang manis, tertubuhnya blog ini. Dari tak tahu pasal blog hinggalah terhasilnya hampir 800 entri, dan dari follower seorang hinggalah cecah 1000 orang. Dari blog jugaklah Mas dapat ramai kawan di alam maya yang sempoi dan best belaka. Dapat sertai gathering dan bersua muka dengan mereka, kenangan yang sangat manis. 13 Januari nanti genaplah setahun usia blog ini.

Lagi yang manis bila bisnes husband semakin maju, walaupun hanya bisnes part time dan kecil-kecilan tapi rezekinya mampu menyara kami sekeluarga. Semoga tahun 2012 ni rezeki makin bertambah, lagi pun nak tambah ahli keluarga kan? Hehehee!

Apa lagi yang manis ye? Apa yang dicerita dalam entri sebelum ni, dapat handphone baru. Tak sangka azam tahun baru tertunai lebih awal, hehehee!

Yang paling manis bila masih diberi kesempatan melangkah ke tahun baru, terima kasih Ya Allah!

12 ulasan:

  1. SELAMAT TAHUN BARU MAS..
    SEMOGA 2012 MEMBERI LEBIH LAGI
    SINAR KEBAHAGIAAN DALAM
    HIDUP MAS

    BalasPadam
  2. Morning! walking here, selamat tahun baru 2012 nyway :D

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mas...selamat tahun baru yer moga akan bertambah2 rezeki di tahun baru nanti...InsyaAllah...:)

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru kak mas...
    dan semoga berjaya juga tuk menempuhi thn baru akan tiba tak lama lagi

    BalasPadam
  5. errr...hubby kak mas bisnes apa ya?? mn tahu leh jadi customerr ttp ke..hehe..

    *smoga 2012 akan dtg mberi lebih rezeki pada kita semua....aminnnn

    BalasPadam
  6. alhamdulillah :)
    seronoknye mmbace
    byk kenangan maniss ni
    hehehe

    BalasPadam
  7. selamat tahun baru akak . tahun baru, hp baru. hehe. :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com