mrs secretary

Selasa, 27 Disember 2011

Dapat jugak makan!

Assalamualaikum...(^ ^)

Dalam entri ini Mas ada bagitau tak pernah makan Red Velvet Cake. Akibat teringin nak makan tahap melampau Mas terus tempah, dan terima kasih pada Cik Kamoo kerana sudi rekemenkan Mummy Zaras Cottage pada Mas. Ternyata Red Velvet Cake dia memang super duper sedap!

Mas tempah mini Red Velvet Cake yang berharga RM45, tak nak tempah yang besar sangat sebab nak rasa dulu kesedapannya. Tapi memang ternyata ia tidak mengecewakan, licin sebiji kek tu kami makan masa bercuti di Janda Baik.

Pada kawan² yang teringin nak rasa Red Velvet Cake yang sedap tempahlah dengan Mummy Zaras Cottage, memang A+ keknya. Makan hingga menjilat jari dan pisau! Kalau nak tempah boleh ke blog mummyzarascottage.blogspot.com.

Dipersembahkan Red Velvet Cake yang Mas tempah, semua telah selamat kami telan. Masih terasa betapa sedapnya kek ini, wajib tempah lagi.




15 ulasan:

  1. Allahh, nampak sangat menarikkkk! Macam nak tempah jugak lahh HEHEHE

    BalasPadam
  2. huuu
    mimi pon x penh rase kak
    ye perasa setoroberi ke kak
    ke lain?
    kat mne nk cri si velvet merah ni kan
    hehehehe

    BalasPadam
  3. assalamualaikum mas...sedapnya mcm nak amik jer dr blog mas ni...:)

    BalasPadam
  4. cantiknya gambar...

    kamu shoot?

    BalasPadam
  5. akak buat saya teringin nk g membakingkan diri memalam buta nih..huuu

    BalasPadam
  6. sedapp jer nampak.. tp rasanya makan ramai2 baru best tempah,,,

    BalasPadam
  7. tu la memang teringin gak..rasa dia macam mana ae?satu lagi teringin nak makan paplova...yum3..

    BalasPadam
  8. stroberi!
    pergh sedap tu!:D

    BalasPadam
  9. wahhh sedap eh kak?hmm mst mahal kan?

    BalasPadam
  10. @gedek!
    yes uncle, saya shoot sendiri!
    heheheeee...takdelah cantik pun!

    BalasPadam
  11. Sedapnyaaa kak Mas,tertelan air liur MTT nengoknya. Pavlova dapat belom? Lupa lah url bloog sis in law tu. Nanti cek balik :P

    BalasPadam
  12. wah, nampak sgt sedap. nak sikit :) hehe. tp sy teringin nak bake dia..makan tak teringin sgt. tp taktau nk belajar baking kt mana :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com