mrs secretary

Rabu, 15 Februari 2012

Wordless Wednesday [57]

Assalamualaikum...(^ ^)

Maaf banyak² hari ni Mas tak dapat nak update entri panjang berjela dan blogwalking secara pukal ke blog kawan². Internet kat pejabat ni dah tertelan siput sedut kot, lembab gila. Nak buka blog sendiri pun memakan masa 1 jam!

Jadi terpaksalah buat entri wordless wednesday yang tak berapa wordless ni.

Pernah tengok atau makan ikan ni tak? 

Nama ikan : Ikan Bayam
Lokasi gambar diambil : Pasar Borong Selangor
Boleh masak sup, kari dan goreng pun sedap!


14 ulasan:

  1. err ade kaler birulah... tak pernah tengok.. wat lauk nasi dagang ni sedap kottttt...

    BalasPadam
  2. sejujurnya tak penah makan pun.. hehehe

    BalasPadam
  3. @Tea
    tulah, first time gak tengok! penjual tu kata buat masak kari ngan sup sedap..

    BalasPadam
  4. @Munnafendy
    memang sisik dia ada belang biru tu... unik kan?

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas...ada juga ikan yg pelik mcm ni kan mama pun x pernah jumpa gak...:)

    BalasPadam
  6. Tak pernah jumpa....tak pernah makan... :-)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com