mrs secretary

Isnin, 5 Mac 2012

Cantik tak?

Assalamualaikum...(^ ^)


Mas tempah header baru lagi.

Tapi takdelah banyak berubah sangat dari header lama, cuma gambar tu Mas guna vector. Mas tempah header vector ni dari azhafizah.com. Memang comel semua vector yang dia buat, itu yang buat Mas berkenan nak tempah.

Kalau sesiapa berminat bolehlah pergi ke blog azhafizah.com dan tengok syarat penempahannya, pasti kawan² akan berpuashati

Cantik tak header vector ni, hehehee!

15 ulasan:

  1. Terima kasih banyak banyak kak.Jika ada kekurangan harap di maafkan.

    BalasPadam
  2. Vector cantik tuannya pun cun....hhheeee

    BalasPadam
  3. memang cute lah kak mas...maybe akan tempah len waktu..

    BalasPadam
  4. wahhhh~ kena makin rajin berblog la lepas ni da ade header baru~ ehehe

    BalasPadam
  5. dah lama tak tukar header...rasa macam nak tukar la

    BalasPadam
  6. wah, leh jadik katon!.....bestnyer....

    BalasPadam
  7. assalamualaikum mas...wah cantik header tu ....:)

    BalasPadam
  8. cantik sangat! nampak real je =)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com