terkini dan sensasi

Sabtu, 10 Mac 2012

Jom boling, strike!

Assalamualaikum...(^ ^)


Saat entri ini dipublish Mas berada di Pyramid Mega Lanes, tak sabar nak beraksi.

Selepas menang kejohanan boling bulan November tahun lepas, hampir 4 bulan jugak tak pegang bola boling. Tiba² hari ni ada kejohanan boling kat Sunway Piramid. Harap² boleh main sebaik mungkin, dahlah tak berlatih langsung.

Kejohanan yang Mas sertai kali ni adalah Strike Fiesta Boling Astro 2012. Mas saja mencuba nasib untuk menyertai, tak sangka pulak terpilih. Harap² peluang untuk menang tu ada walaupun takdelah harapan tinggi sangat, sekadar main sambil berhibur.

Lagi pun Mas jarang main kat Sunway Piramid, tak tahulah boleh serasi atau tidak dengan lane. Harap boleh kekalkan markah 100 ke atas, jangan ke longkang sudah!

Nanti Mas kongsikan cerita dan gambar kejohanan tersebut.

6 ulasan:

  1. wah, kiranya tuan belog nih terror la maen bowling kan..hehe gud luck okeh!

    BalasPadam
  2. gud luck mas...

    ***apa kata lepas ni kita main game kat alamanda plak...rapatkan silaturrahim yg sedia terjalin...hihi

    BalasPadam
  3. dah betaun2 x men bowling..huhu

    BalasPadam
  4. assalamualaikum mas...gud luck ye..:)

    BalasPadam
  5. selamat beriadah kak...huhuhu lama dah tak pegang bola berlubung 3 tu

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com