terkini dan sensasi

Rabu, 7 Mac 2012

Projek 100 Bloggers Bro Framestone

Assalamualaikum...(^ ^)


Idea tak muncul lagi nak update apa.

Jadi Mas sertai Projek 100 Bloggers dari Bro Framestone. Untuk projek ini Bro akan mengumpulkan..

-  100 blog Malaysia dan pemiliknya warganegara Malaysia
-  Blog yang mempunyai trafik dalam 500 UV dan keatas dalam sehari
-  Blog berbahasa Melayu atau English
-  Blog yang berkualiti (bukan copy paste) 
-  Seminggu sekurang²nya 4 kali blog di update
-  Tidak terikat dengan mana² syarikat pengiklanan
-  Sanggup memberi komitmen dalam menjaya Projek 100 Bloggers
-  Blog mempunyai niche remaja lelaki/perempuan, teknologi, kekeluargaan dan makanan

Nak sertai? Mudah sahaja, anda hanya perlu..

-  Promote projek ini di blog anda (dalam bentuk blog post)
-  Kemudian isi borang ini
-  Tunggu feedback – email atau call dari Bro Framestone
-  Jika layak, anda akan dipilih

Itu saja syaratnya, kalau layak boleh cuba nasib. Mas sekadar mencuba, mana tau ada rezeki. Untuk maklumat lanjut boleh layari http://www.broframestone.com/2012/03/projek-100-blogger-bermula/

11 ulasan:

  1. blog wan, tak sampai 500uv perday kak.

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...mcm nak join tapi syarat2nya mcm x boleh jer...:)

    BalasPadam
  3. @maszull
    cuba je kak! mana tau ada rezeki..

    BalasPadam
  4. rasa macam nak join je..mungkin boleh mengembalikan mood berblog ni..
    heheh..
    tengok la petang2 kang ke..

    BalasPadam
  5. saya ada rasa nak join gak cuma sy under nuffnang. takut plak kalau status glitter tu kena tarik.

    BalasPadam
  6. tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com