mrs secretary

Selasa, 28 Ogos 2012

Gambar RAYA 2012

Assalamualaikum...(^ ^)

Hari ni dah 10 Syawal, mood raya masih belum habis kan? Maklumlah rumah terbuka sana sini, tapi kena beringat sikit kalau pergi rumah terbuka. Jangan makan berlebihan sangat, nanti tak pasal² berat badan yang dah turun masa puasa tu naik balik.

Raya kali ni Mas takdelah makan berlebihan sangat. Kena kawal jugak, maklumlah ada diabetes masa mengandung. Tapi walaupun kawal tetap melantak Lemang, Rendang dan Nasi Impit. Jadi ingatkan masa pergi check up semalam berat naik, rupanya turun jugak sekilo. Tapi alhamdulillah, baby sihat. Berat dia dah 800 gram.

Dah banyak berceloteh ni, Mas nak tayanglah sikit gambar masa raya.








14 ulasan:

  1. purple gitu

    selamat hri raya kak

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Mas... Maaf Zahir Batin :)

    BalasPadam
  3. Kak Mas!!

    lama tak jenguk kak mas!
    Alhamdulillah, baby kak mas sihat.

    selamat hari raya kak mas!

    BalasPadam
  4. waaa...datang sini nak tengok peruttt...ekekeke...

    BalasPadam
  5. wah... berseri-seri kak mas. purplylious gittew...hehehe
    selamat hari raya.

    BalasPadam
  6. perut akk dh nmpk.comels berbaju purple.berseri2 ibuu ni.hehe

    BalasPadam
  7. assalamualaikum mas...tahun ni color purple yer cute je...:)

    BalasPadam
  8. bertambah seri kak mas dengan baby di dalam..rindunyer nak mengandung ;)

    doakan saya ye kak mas..slmt ari raya kak..maaf andai ada salah dan silap

    BalasPadam
  9. kak mas ! comenya baby bump !! hehe. :D selamat hari raya kak ! :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com