terkini dan sensasi

Jumaat, 3 Ogos 2012

Happy Birthday!

Assalamualaikum...(^ ^)


Hari ni birthday Arfan yang ke 6 tahun, dah besar dah anak mama ni. Tak lama lagi nak jadi abang dah. Perangai pun dah semakin matang cuma kuat merajuk sikit, ikut perangai mamalah tu.

Yang paling Mas bangga ialah dia masih lagi berpuasa, satu hari pun tak tinggal. Memang kuatlah dia, takde pun nak merengek² atau menangis² sebab lapar dan dahaga berpuasa.

Untuk Arfan..
HAPPY BIRTHDAY!
Moga jadi anak yang soleh dan bijaksana.
Mama doakan kejayaan Arfan dunia dan akhirat.

Hari ni berbuka puasa kat luar, maklumlah nak raikan birthday dia. Dari pagi tadi dah tanya pasal sambutan untuk birthday dia.

11 ulasan:

  1. assalamualaikum mas....selamat hari lahir Arfan moga jadi anak yg soleh yer...:)

    BalasPadam
  2. happy birthday encem boy !!

    Memang superhero la tak tinggal puasa.

    BalasPadam
  3. alahai anak akk ni kecik lg kan

    takpe upah pose sungguh2 n besday skalila

    BalasPadam
  4. kena bgai hadiah besaq ni sebab
    sambut hari jadi di tambah dengan
    rajin puasa...

    BalasPadam
  5. happy birthday Arfan...smoga jd anak yg soleh n berjaya ye....

    BalasPadam
  6. happy besday....!
    may ALLAH always bless uolls:)

    BalasPadam
  7. hepi besday arfan...jgn nakal2 yer..kuatkan semangat tuk puasa penuh satu bulan k....

    BalasPadam
  8. 6 tahun dah puasa x miss dah ari ke 17 dah nie kan.. bagusnyaa... anyway happy besday :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com