terkini dan sensasi

Selasa, 19 Mac 2013

Baby TV

Assalamualaikum...(^ ^)


Tengoklah tu, ralit betul kan? Tak berkelip mata, tengah asyik tengok lagu Hokey Pokey kat Baby TV.

Mas langgan channel Baby TV ni sejak Airis umur sebulan, memang itulah peralit dia. Kalau Mas nak siapkan kerja rumah macam jemur kain ke, Mas akan pasangkan Baby TV untuk dia. Jadi dia akan ralit tengok dan tak menangis. Tapi kadang² kalau tinggalkan lama sangat sorang² dia akan bosan jugak.

Memang bagus Baby TV ni untuk baby seperti Airis. Dengan kartun yang ceria dan warna-warni, lagu yang menarik dan ada jugak diselitkan pembelajaran. Macam baby seusia Airis buat masa ni dia lebih suka tengok lagu². Kadang² tu bila lagu yang dia suka habis, siap boleh nangis lagi. Hehehee!

Jadi pada kawan² yang ada baby bolehlah langgan Baby TV ni. Murah je, RM5 sebulan. Bukan Airis je ralit, abang dengan kakak dia pun ralit!


6 ulasan:

  1. Tunggu saya lahirkan ketiga nanti baru fikir nak amik baby TV..

    BalasPadam
  2. kite pn dah langgan babytv tu hihi..

    kak, kite makan lah vco tu tapi mcm same je... :( akak mkn mcm mne? bpe biji sehari? pagi/ptg/mlm?

    BalasPadam
  3. comelnya airis pakai baju pink tu. geram. hehe. kalau dapat kat saya memang saya sedut2 je perut dia. hehe

    BalasPadam
  4. memang ralit sungguh dia tengok Tv ye..sonok layan Tv tu..hee

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com