terkini dan sensasi

Rabu, 13 Mac 2013

Wordless Wednesday [67]

Assalamualaikum...(^ ^)

Beli tikar evamatik ni online.

Tengoklah tu, suka pulak dia dengan tikar ni. Khusyuk tengok!



7 ulasan:

  1. Budak2 mmg suka kartun2 ni. Patut la dia tenung gambar kat tikar tu

    BalasPadam
  2. Ramai gak kawan2 beli.. MQ beli yang poster tampal dinding je..
    Tapi dah hancor berkecai..
    Kena pakai mat pulak kot baru selamat..

    BalasPadam
  3. mmg kusyuk dia tengok hahh...hehe...

    BalasPadam
  4. Teringin gak nak beli tp tak beli2 lagi.

    BalasPadam
  5. kami beli gak dulu.. pastu end up kat dalam stor.. haha..

    BalasPadam
  6. tikar ni sebagai pembelajaran untuk anak anak kan..baguslah (:

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com