terkini dan sensasi

Khamis, 2 Mei 2013

My birthday

Assalamualaikum...(^ ^)


34 tahun dah umur hari ni!

Alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk terus bernafas di muka bumi. Dapat lagi merasa sambut birthday tahun ni. Moga Allah panjangkan umur untuk bertemu di hari lahir tahun depan.

Harapan di hari istimewa ni cuma nak bahagia di samping suami dan anak² hingga hujung nyawa. Pastu nak jadi makhluk Allah yang sentiasa taat dan patuh pada perintahNya!

16 ulasan:

  1. wah..34 tahun pun comel macam umur 17 nih..hahaha..selamat hari jadi..;)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas...selamat hari lahir yang ke 34 mas semoga sentiasa diberkati oleh Allah selalu yer....:)

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir kak,may Allah bless u!

    BalasPadam
  4. happy 34th birthday kak..panjang umur, murah rezeki n bahagia slalu di samping suami n anak2..:)

    BalasPadam
  5. assalam kak mrs.secretary..

    happy bufday to you,
    happy bufday to you,
    happy bufday to you..
    happy bufday to youuuuu. =)

    semoga panjang umor dan murah rezeki.! =P

    BalasPadam
  6. wah selamat hari lahir di hari jumaat yg indah ni..

    tipu..tipu..tak nampak mcm 34 tahun..ni kena bagi tips camner awet muda he3...

    smga Allah berkati usia & kshtn,dimurahkan rzki,dipermudahkan sgla urusan amin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh baru teringatlah...sis mas sekali pandang ada iras2 pelakon/penyanyi safura,tu :)

      Padam
  7. happy birthday kak mas..

    psstt.. ada tak org bgtau.. muka kak mas ada iras dr halina. isteri dr sms.. ;)

    BalasPadam
  8. Happy Birthday. Semoga panjang umur and murah rezeki. smile always :)

    BalasPadam
  9. happy belated birthday kak mas !! maaf lambat wish. hari ni baru ada time nak jelajah blog kak mas. hehe :) semoga happy selalu ok !

    BalasPadam
  10. Happy Belated Birthday. Moga Panjang umur, murah rezeki, dan diberi kebahagiaan dunia dan akhirat.

    BalasPadam
  11. Happy belated birthday kak mas..maaf lambat wish lately a bit busy.Semoga panjang umur+dimurahkan rezeki serta diberikan kesihatan yang baik oleh Allah SWT.stay comel ye akak :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com