terkini dan sensasi

Isnin, 17 Jun 2013

Seronok dia!

Assalamualaikum...(^ ^)


Mama jarang bawak dia lepak² kat luar rumah. Maklumlah kalau hari kerja sampai rumah dah dekat pukul 6, pastu sibuk buat itu ini. Jadi memang takde masa bawak Airis santai kat luar rumah. 

Tapi semalam kan hari minggu, jadi bawaklah dia keluar dan lepak depan rumah. Letak dalam stroller dan bagi dia main, seronok sangatlah dia. Main mainan, jerit² dan gelak², pastu tengah main tu dia dapat akal baru. Campak mainan ke bawah, pastu mama ambik. Pastu dia campak balik, mama ambik lagi. Pastu campak lagi, pastu mama ambik lagi!

Terus gelak² seronok sebab dapat buli mama kan? Seterusnya lagi galak dia campak mainan ke bawah sebab ada orang ambilkan, geram nak gigit tangan gemuk tu.

7 ulasan:

  1. kiut miutnye dia

    cop wat menantu leh tak

    hehehe

    BalasPadam
  2. assalamualaikum mas....dah semakin aktif yer die pandai nak buli mama...:)

    BalasPadam
  3. dah besor dah betis dia...boleh dah nak gigit2 nih...heheh

    BalasPadam
  4. buli mama dia time sonok main..
    takpe..seminggu sekali boleh bawak anak2 keluar jalan2 jugak..

    BalasPadam
  5. comel nya anak akak...kecik2 dah buli org...hehe~ :)

    BalasPadam
  6. Hehehe.. Betul la, budak2 suka campak mainan berkali2 kan?

    BalasPadam
  7. airis suka senyum !! hehe. saya nak baby macam tu jugak. hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com