terkini dan sensasi

Selasa, 28 Oktober 2014

Training! Training! Training

Assalamualaikum...(^ ^)


Huhhhh lamanya tak jejak kaki kat gelanggang boling ni, sejak kejohanan kat Melaka bulan 5 hari tu memang simpan je bola. Kalau bola ada angin dah lama pancit, beg pun dah berhabuk.

Camtulah, bila nak masuk kejohanan barulah terhegeh² nak berlatih. Camne nak jadi pemain Malaysia. Cehhh, berangan jelah Mas! Bukan malas sebenarnya tapi kekangan masa, nak berlatih hari kerja kena tunggu masa husband off duty. Hujung minggu pulak payah, nak kena angkut anak².

Jadi bila nak masuk kejohanan gigihkan jugak diri pergi latihan. Dapat 2 atau 3 kali berlatih cukuplah, yang penting skill tak hilang dan tetap maintain.



Markah latihan hari ni, dapat kekalkan markah lebih dari 100. Takdelah teruk sangat walaupun dah 5 bulan tak pegang bola boling, cuma perlu lebih latihan untuk cecah average 150 ke atas.

1 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...semoga sentiasa berjaya...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com