Terkini dan Sensasi

Rabu, 8 Julai 2015

Oppo R7 Series

Assalamualaikum...(^ ^)

Inginkan telefon pintar yang berkelajuan tinggi, jimat bateri, kamera tip top, bentuk menarik, mudah dipegang dan pantas dicas, ini Mas diperkenalkan telefon pintar Oppo.


Oppo R7 Series 
Semalam Oppo telah memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka iaitu R7 Series. Ia direka lebih canggih dan menarik bagi memenuhi permintaan penggemar koleksi Oppo. 



Dua model iaitu R7 Lite dan R7 Plus telah direka dengan bentuk yang unik dan dinamik diinspirasi dari rekaan violin. Yang menariknya badan R7 Series ini adalah metal, membuatkan kedua²nya nampak lebih esklusif dan selesa dipegang.

Spesifikasi Oppo R7 Series
Ini spesifikasi untuk kedua² model ini. Tiada banyak beza, cuma R7 Plus dilengkapi dengan sistem VOOC Flash Charge. Hanya perlu caj 5 minit dan boleh capai 50% kapisiti bateri.


Bagi peminat Oppo boleh membuat tempahan bagi kedua² model ini di seluruh outlet Oppo atau melalui website Oppo bermula 11 Julai 2015. Harga yang ditawarkan sangat murah dan berpatutan, dah termasuk GST tau.

Oppo R7 Lite : RM1298
Oppo R7 Plus : RM1998

Untuk maklumat lanjut layari:
Website: www.oppo.com/my
Facebook: OPPO Malaysia


Bagi Mas Oppo R7 ini mampu milik dan sangat memenuhi citarasa peminat telefon pintar. Ia mesra pelanggan dan memiliki teknologi yang canggih. Yang paling menarik minat Mas ialah kamera depan 8MP, memang cantik untuk selfie.




Berminat? Jangan lupa buat tempahan 11 Julai nanti!

16 ulasan:

  1. wah lebih exclusive tu.. kamera depan tu yg tgoda tu..cantikkkk

    BalasPadam
  2. Belanja satu please! Menarik sangat ni!

    BalasPadam
  3. bestnya. Byk kelebihan hp oppo ni.

    BalasPadam
  4. menarik..ada rezeki boleh le sambar satu..eheehe

    BalasPadam
  5. cantik! kak mas lg cantik!

    BalasPadam
  6. Wow tentu cantik kalau selfie kan...

    BalasPadam
  7. Oppo oppo..makan mandi tidur pun OPPO ni hehehe

    BalasPadam
  8. Oppo Oppo Oppo ..mmg kena g beli laa nie...Hehhee ..

    BalasPadam
  9. OPPO Gangnam Style...He he he, tapi memang best lah, Farah pun dah terjatuh cinta dah nih....

    BalasPadam
  10. Ohoiii jiwa kacau baq ang.. awat xdpt satu free semalam.. haihs

    BalasPadam
  11. Hmm anak saya suka la ngan Oppo ni .. pernah main cuba2 kat kedai, tapi setakat main cuba2 je le .. tak mampu lagi nak beli. Harga RM1K ke atas masih lagi sesuatu yang agak mahal bagi saya bagi telefon pintar .. takat pakai Asus je yang rega dalam RM600-RM700 je .. huhuhu...

    Tapi memang nampak banyak ciri telefon Oppo yang power ...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com