Logo KBBA

terkini dan sensasi

Rabu, 25 November 2015

Juzfit : Untuk diet anda

Assalamualaikum...(^ ^)

Teringin nak berdiet tetapi tak tahu supplemen apa yang sesuai. Mari Mas perkenalkan supplemen terbaik untuk kawal selera makan anda serta dapat mengawal berat badan. Yang pastinya ia jugak membuatkan badan lebih cergas dan bertenaga sepanjang hari.


Juzfit : Untuk Diet Anda
Ia merupakan formulasi terbaik dari 100% bahan semulajadi dengan gabungan 7 ekstrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah. Antara bahan utamanya ialah Garcinia Cambogia, Acai Berry, Prun dan Kurma. 

Sebagai minuman kesihatan Juzfit dapat membantu dalam program diet anda. Antaranya kebaikan dan khasiat Juzfit ialah:
1. Membakar lemak 200% lebih efektif
2. Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
3. Menambah tenaga
4. Membaiki sistem pencernaan (lawas)
5. Meningkatkan imunisasi badan
6. Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox


Wahhh banyak kelebihan Juzfit dan cara pengambilannya jugak sangat mudah. Hanya minum 1 sudu pagi 15 minit sebelum sarapan dan 1 sudu malam 15 minit sebelum makan malam. Tapi ingat setiap kali ambik apa² supplemen pun wajib minum air kosong secukupnya. Pastu kena jaga pemakanan dan lakukan senaman, barulah dapat kesan yang terbaik! 

Jadi jika ingin impian berdiet anda berjaya boleh cuba minum Juzfit. Ianya dijamin halal dan tiada kesan sampingan yang memudaratkan.Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi:

No. Telefon: 016-6606890 | 016-6656490
Instagram: @juzfitofficial
Harga: RM75 (Semenanjung Malaysia) | RM80 (Sabah & Sarawak)
[harga tidak termasuk kos penghantaran]

Amaran: Juzfit dilarang untuk ibu mengandung dan menyusukan anak.


5 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com