Terkini dan Sensasi

Selasa, 24 November 2015

Nur Airis Arissa : 3 tahun

Assalamualaikum...(^ ^)

SELAMAT HARI LAHIR AIRIS


3 tahun dah dia.
Alhamdulillah membesar dengan sihat dan bijak. Dah pandai berdikari sendiri sebab semuanya dia nak buat sendiri. Toilet training pun dah lulus, cuma waktu tidur je masih pakai diapers. 

Bab pembelajaran dia dah pandai baca 123, ABC dan Alif Ba Ta. Cuma menulis tu masih belum pandai, dalam proses pembelajaran lagi. Bercakap memang petah sangat, macam orang dewasa

Dengan kakak dan abangnya memang rapat. Kalau diaorang takde mesti tanya, pastu kalau nak beli apa² makanan mesti ingat kakak dan abang dia.


Pastu suka sangat baby, kalau nampak baby siap lompat² gembira. Yang tak menahannya siap cakap dalam perut mama ada baby lagi. Ehhh sangat kan kamu Airis, hahahaa!

Doa mama moga kamu membesar jadi anak yang berguna!

4 ulasan:

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com