Terkini dan Sensasi

Jumaat, 2 Disember 2016

Gula-Gula Kurus Mince | Gel CoolRose : Kurus cara sihat dan selamat

Assalamualaikum...(^ ^)

Semua orang nak tubuh kurus, langsing dan cantik kan? Pelbagai cara dilakukan seperti jaga pemakanan dan bersenam, cara ini kalau diamalkan secara konsisten memang akan berhasil. Tapi bagaimana kita nak ia lebih berkesan dengan cara yang sihat dan selamat. Mari Mas perkenalkan 2 produk yang perlu anda cuba!


Gula-Gula Kurus Mince
Ia dihasilkan 100% dari bahan semulajadi antaranya White Kidney Bean, Orange, Green Coffee Bean dan Pomegranate. Jadi gula² ini memang selamat dimakan dan tidak datangkan kesan sampingan seperti cirit birit. Ia jugak telah mendapat kelulusan dari Pusat Racun Negara.

Cara pengambilan Gula-Gula Kurus Mince sangat mudah, hanya kemam sahaja 30 minit sebelum makan. Rasanya jugak sedap, masam² oren gitu! Aturan makan kalau mengikut berat badan adalah seperti berikut:
(i) Berat badan kurang 80kg : 1 tablet pagi dan 1 tablet petang
(ii) Berat badan lebih 80kg : 2 tablet pagi dan 2 tablet petang

Antara kelebihannya selain menjadi agen penghapus lemak ia jugak mampu.. 
(i) Mengawal selera makan
(ii) Menjaga kestabilan gula dalam darah
(iii) Membuang toksin dalam badan
(iv) Menurunkan kolestrol
(v) Mengawal berat badan


Gel CoolRose
Merupakan gel yang bertindak menghapuskan lemak² degil dan jahat di sekitar peha, pinggang, perut, pinggul serta lengan. Hanya sapu dan urut secara perlahan² dalam keadaan membulat untuk dapatkan kesan yang lebih efektif di seluruh tubuh.

Yang paling best, Gel CoolRose ni tidak panas dan melekit. Bila sapu di badan rasanya sejuk dan berbau wangi. Kalau Mas paling suka pakai semasa nak bersenam, rasa berangin je bila badan kita berpeluh. Haaaa itu yang boleh membantu pembakaran lemak² degil dengan lebih cepat!

Tapi jangan lupa, kalau nak dapatkan hasil dan kesan yang cepat jangan lupa jaga pemakanan dan bersenam. Pastu minum air kosong secukupnya, sekurang² 2 liter sehari. Semua ni kena konsisten sebab hasil untuk setiap orang adalah berlainan. 

Jadi tiada alasan untuk kita kekal kurus cara sihat dan selamat, hanya dapatkan 2 produk ini. Jangan risau kedua²nya mudah dibawa kemana sahaja sebab peknya kecil dan comel.


Untuk maklumat lanjut dan dapatkan produk ini boleh tengok di.. 

Instagram: @dimar_official

Harga Produk:
Gula-Gula Kurus Mince - RM80 (termasuk pos)
*promosi: beli 2 - RM140 (free pos)

Gel CoolRose - RM60 (tidak termasuk pos)
*promosi: beli 2 - RM120 (free pos) + free gift

Pakej Promo: 2 Gula² Kurus Mince + 1 Gel CoolRose
RM190 (free pos) + free gift

11 ulasan:

  1. Wah...sedap yer... Biasa ubat 2 gini x sedap..ni sedap..warna lawa boleh la cuba

    BalasPadam
  2. Jomla kurus secara sihat..siapa berazam nak kurus tu..boleh cuba ni kan

    BalasPadam
  3. waa.. terliur plak tengok gula gula kurus tu.. hee~

    BalasPadam
  4. gula-gula pulak... budak2 pun suka mkn nih hehehe

    BalasPadam
  5. Saya guna gak. Moga bkesan. Hehehe..

    BalasPadam
  6. Juju dh try...sedap mince tu....gel tu pun syok sejukkkk je mudah meresap best

    BalasPadam
  7. Kunyah gula gula tp leh kurus..wahh bwst ni. tkdela rasa pahit

    BalasPadam
  8. Kak Nina paling suka firming gel nya.. sejuk jer. Wangi lak tuu

    BalasPadam
  9. memang best tambahan gel cool rose..

    yanieyuuf.com

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com