terkini dan sensasi

Jumaat, 27 Mei 2011

pass percuma dah dapat

Assalamualaikum...(^ ^)

Salam Jumaat pada kawan sekalian... semoga hari ini kehidupan kita lebih diberkati olehNya!

sempena birthday Mas pada 2 Mei yang lalu, Mas ada dapat hadiah daripada Nuffnang... kalau belum baca sila rujuk entri hadiah dari Nuffnang! hari Rabu lepas, Mas telah paksa husband untuk pergi ambil pass tersebut di pejabat Nuffnang memandangkan due datenya pada 3 Jun nanti...


inilah complimentary pass untuk 4 orang daripada Nuffnang dan TGV Cinemas... pass ini perlu digunakan sebelum 31 Ogos 2011! jadi bolehlah Mas gunakan untuk menonton movie Tranformers 3 yang akan ditayangkan pada 30 Jun nanti... yang tak bestnya pass ini not valid for 3D movies! baru bercadang nak tengok Transformers in 3D... tapi takpelah, akan cuba tanya di TGV nanti! 

     

tak sabar nak dating dengan Bumblebee dan Optimus Prime...

14 ulasan:

  1. wah bestnye kak..dh leh jimat da hehe..

    BalasPadam
  2. kite pun dh collect last 2 week , tp x gune2 lg..

    BalasPadam
  3. wah..cmne nak tebos ea kak?? sy pon da dpt gak mende alah tu...die anta kt emel kan???

    BalasPadam
  4. bestnyer..btw saya nak ucapkan happy besday untuk mrs secretary walaupun dah agak terlewat..huhu

    p/s tqvm sudi singgah blog harrazdani, saya dah lama follow mrs secretary ni tapi mgkin jarang komen "silent reader" huhu..pagi tadi buka blog tak sangka kene serbu oleh bloger femes..huhu.tq

    BalasPadam
  5. untunglaaaa~~ saya tak pernah dapat ape2 dari nuffnang.. :p

    BalasPadam
  6. akak pun tak sabo nak tunggu 30 June ni untuk tengok transformers 3D..hehehe

    BalasPadam
  7. waaahhh bestnya hadiah daripada nuffnag...seronok boleh tonton movie. Tahniah Mas!

    BalasPadam
  8. tak nak share ke..??4 tiket tu...k.mas 2 saya 2 ...amacam cantik tak..=p

    BalasPadam
  9. @Ly_Tulip
    print je email tu, lepas tu pergi ke pejabat Nuffnang dan tebuslah...

    BalasPadam
  10. @umie
    hehehehe...dah cukup koutalah, kami 4 beranak!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com