terkini dan sensasi

Rabu, 15 Jun 2011

day 4 : a picture of something you'd like to do again

Assalamualaikum...(^ ^)

pejam celik pejam celik dan masuk hari keempat rupanya... makin excited pula Mas nak teruskan cabaran ni! cabaran hari ini dalah sesuatu perkara yang ingin Mas lakukan sekali lagi...

  • inilah yang ingin Mas lakukan sekali lagi... mendaki Gunung Lambak yang terletak di Kluang, Johor! first time mendaki gunung ni semasa Mas menghadiri kursus team building pada tahun 2008... 
  • ia merupakan satu pengalaman yang menyeronokkan... walaupun penat dan menghadapi pelbagai cabaran semasa pendakian tapi ia sesuatu yang berbaloi apabila Mas berjaya sampai ke puncak gunung! 
  • paling tak dapat dilupakan semasa pendakian turun Mas jatuh terhentak sampai tak boleh nak bangun... terpaksalah kawan2 buka rumah urut di dalam hutan tu! kalau tak urut memang Mas tak boleh bangun dan berjalan... Mas tak rela kawan2 angkat guna stracher tu!
sampai juga akhirnya di puncak Gunung Lambak
gambar di puncak gunung bersama ahli kumpulan Mas

11 ulasan:

  1. hah??? panjat gunung???
    nak ikut!!!!!!

    BalasPadam
  2. penatnye

    tal larat hahaha

    BalasPadam
  3. alahai rasanya kalau naik skrg mau semput ni kak..stamina tak cukup kuat huhu ;p

    BalasPadam
  4. best...berapa ketinggian gunung ni yer mas...

    BalasPadam
  5. freaky x pernah lagi panjat gunung.. haih lembik tol freaky

    BalasPadam
  6. msti best kn..
    nk panjat gunung jgkkk..
    hoho

    BalasPadam
  7. last panjat gunung time sekolah dulu hehe..itupun gunung rendah je kat Sungai Lembing..tak taulah skrg larat lg ke tak..hehe

    BalasPadam
  8. so, gnung apa pulak lpas nie.. hehhe

    BalasPadam
  9. bestt..suka aktiviti mcm ni

    BalasPadam
  10. joget lambak takde kena mengena ngan gunung lambak tu kan kak ???

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com