terkini dan sensasi

Selasa, 14 Jun 2011

day 3 : a picture of the cast from your favourite show

Assalamualaikum...(^ ^)

tak sedar je dah masuk hari ketiga untuk cabaran ini... kalau kawan2 ketinggalan untuk cabaran sebelum ini boleh tengok di cabaran day 1 dan day 2!

sumber gambar dari google
  • salah satu favourite show yang Mas suka ialah Crime Scene Investigation... tapi antara siri CSI yang paling Mas suka ialah CSI : New York! ia memaparkan siri penyiasatan oleh sekumpulan pakar forensik dan anggota polis NYPD bagi membongkar rahsia pembunuhan misteri dan kejam!
  • setakat ini sebanyak 7 episod telah disiarkan di TV
  • watak yang paling Mas suka dalam siri CSI : New York ini adalah Detective Mac Taylor yang dilakonkan oleh Gary Sinise... yang paling menarik hati adalah gaya dia yang cool dan bersahaja! Mas juga suka cara penyiasatan dia yang sangat menyakinkan...
Detective Mac Taylor... sumber dari wikipedia.org

9 ulasan:

  1. wehhh..kak Es pun minat CSI gak :)

    BalasPadam
  2. mnat gak tgok csi..
    tp kdg2 jela lyn..
    ekeke..
    suke mac taylor!

    BalasPadam
  3. ni boleh geng encit papa sebab pinky mataku cepat ngantuk kak..nak tunggu csi mata pun dh ngantuk hehe ;)

    BalasPadam
  4. oh. aci gmbar dr google ker? ngatkan sume kena original.. hehhe.. btw, good luck.. hehe

    BalasPadam
  5. @trigyy
    aci je...heehehehe
    kalau nak gambar sendiri kena pergi new yorklah ambil gambar ngan det. mac taylor! tak pun suruh edy ambilkan...kihkihkih

    BalasPadam
  6. wahhhhhhhhh~ saya pun suke csi!

    BalasPadam
  7. ramai jugak peminat CSI ek..
    best cerita ni!

    BalasPadam
  8. waaa...sama la kak mas.dd pun minat Mac ni.cool je..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com